Pieczarki faszerowane mielonym mięsem
Pieczarki faszerowane mielonym mięsem
Przepis na : kolacja
Składniki: 700 g szynki wieprzowej 2 cebule 4 ząbki czosnku 12 dużych pieczarek 1/2 pęczka natki pietruszki 200 g żółtego sera (gouda) 2 łyżki oleju sól, pieprz Sposób wykonania: Mięso mielimy. Od pieczarek odcinamy nóżki i kroimy je na drobne kawałki. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej a następnie smażymy na nim pokrojone ogonki pieczarek, cebulę i zmiażdżony czosnek. Po kilku minutach przekładamy je do zmielonego mięsa. Dodajemy poszatkowaną natkę pietruszki. Całość doprawiamy solą i p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu
Autor
qpoprostu
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, mięso, mielone, szynka, mięso mielone, pieczarki do obiadu, wieprzowina, przekąski, obiad, kolacja, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczona szynka, pieczeń z szynki
Inne przepisy z Qchnia po prostu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję