Krokiety z mięsem i pieczarkami

Krokiety z mięsem i pieczarkami

Krokiety z mięsem i pieczarkami

Przepis na : obiad

  Składniki: Farsz: 1 kg szynki 2 litry bulionu warzywnego 250 g pieczarek 2 cebule olej do smażenia sól, pieprz Naleśniki: 3 szklanki mąki pszennej 2 szklanki wody lekko gazowanej 1 szklanka mleka 2 jajka 2 łyżki oleju sól Panierka: jajko mleko bułka tarta olej do smażenia krokietów Sposób wykonania: Mięso wrzucamy do gorącego bulionu i gotujemy przez około 1,5 godziny.  Ugotowane mięso wyjmujemy, studzimy, kroimy na mniejsze kawałki i mielimy. Na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy pokrojoną w małą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję