Dzis rano pomyslalam sobie, ze podziele sie z Wami kolejnym slodkim przepisem, jednak w ciagu dnia moj slodki nastroj ulegl drastycznej zmianie. Pod jego wplywem zamiast na slodko bedzie na slono. Mimo to mam nadzieje, ze i tak bedzie smacznie.Przepis na to danie wpadl mi w oko juz dawno. Znalazlam go w mojej ulubionej francuskiej gazecie "Maxi cuisine" n°61 pazdziernik/listopad 2010. Do tej pory nie mialam jednak okazji by go przetestowac. Robiac porzadki w lodowce wykorzystalam to co mialam pod reka, tym ... czytaj dalej...
Też od jakiegos czasu chodzi za mną terina. Twoja wygląda bardzo smacznie i chyba sie skuszę :)
wygląda imponująco. trzeba będzie kiedyś samemu tez takie pyszności zrobić;)pozdrawiam
Karolko! Piękna Twoja terrina! Taka modelowa:) Razem z Amber i naszymi Gośćmi w TU I TAM też dziś pokazujemy terriny:) Zapraszamy!
Buziaczek ja do terriny zabieralam sie bardzo dlugo, ale jak juz zrobilam to okazala sie super. Tobie tez polecam.Flusso poczestuj sie prosze :)Kini polecam :)Blue_megi :)Panno Malwino zachecam Cie do zrobienia takiej terriny.Aga dziekiAnno-Mario chetnie zobacze Wasze terrinowe dziela.Pozdrawiam Was serdecznie
Terrina smakowała mi bardzo. Aromat boczku, który rozszedł się po całej kuchni był obłędny.Ale tego mogłem się spodziewać, gdyż podobnie było z innymi przepisami, znalezionymi na twoim blogu przez moją lepszą połowę.
photosolojam & wino milo mi czytac takie komentarze. Bardzo sie ciesze, ze i ten przepis okazal sie byc dobry. Pozdrawiam :)
paremezan mam od mamy z wloch, pyszne, peiczareczki z tesco, a boczek od kani:) zapowiada sie suuuper eskspozja smakow! lece do kuchni:)
Witam, chciałam zapytać o terrinę z pieczarkami w twoim wykonaniu, czy boczek do tego dania ma być surowy wędzony czy parzony? Lenka
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam ze Zgierza Lenka.