
Przepis na : obiad
Pierogi ruskie to jedno z najpopularniejszych dań wśród Polaków. Nasze pierogi są też znane w innych krajach, głównie tych, gdzie zadomowiła się Polonia. W mojej rodzinie jemy je głównie odsmażane. Do ciasta nie dodajemy jajka (dzięki temu ciasto rozpływa się w ustach). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Twoje dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZE... czytaj dalej...

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Ruskie pierogi ,chodzą za mną już jakiś czas, a Twój post sprawił, że teraz jeszcze będą się śnić:) muszę sobie wreszcie zrobić:))pozdrawiam
zbieram się do zrobienia ruskich pierogów już 3 tygodnie ale chyba się w końcu zmobilizuję, bo mąż je uwielbia :)ile mniej więcej sztuk pierogów wyszło Ci z tej ilości ciasta jaką podajesz?
W pierogach lepszy jest mój małżonek, jeśli chodzi o ciasto( też gorąca woda i bez jajka). Farsz robię ja i musze trochę przypalic cebulkę , wtedy mi najlepiej smakuje!!!:):): Pozdrawiam!
Uwielbiam je! W weekend byłam rozpieszczana przez Rodzinę właśnie tymi pierogami:)