Pasta z pieczonego czosnku

Pasta z pieczonego czosnku

Pasta z pieczonego czosnku

Nie od dziś wiadomo, że surowy czosnek to naturalny antybiotyk. Zwalcza infekcje, hamuje rozwój bakterii, a także ma działanie obniżające ciśnienie krwi. Pieczony czosnek w łupinach ma delikatniejszy smak i doskonale nadaje się jako smarowidło do kanapek, można go także dodawać do zup, sosów czy mięs. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Podczas pieczenia czosnek traci całą ostrość, jest słodki, kremowy i bardzo aromatyczny. Poza tym jest dobrze wchłaniany przez organizm, dzięki czemu wzmacnia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepiski.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję