Pasta z pieczonego czosnku
Pasta z pieczonego czosnku
Nie od dziś wiadomo, że surowy czosnek to naturalny antybiotyk. Zwalcza infekcje, hamuje rozwój bakterii, a także ma działanie obniżające ciśnienie krwi. Pieczony czosnek w łupinach ma delikatniejszy smak i doskonale nadaje się jako smarowidło do kanapek, można go także dodawać do zup, sosów czy mięs. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Podczas pieczenia czosnek traci całą ostrość, jest słodki, kremowy i bardzo aromatyczny. Poza tym jest dobrze wchłaniany przez organizm, dzięki czemu wzmacnia... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepiski.pl
Autor
Przepiski
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, zupa, ciasto, sałatka, sałatki, pasta kanapkowa, chleb
Inne przepisy z Przepiski.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję