Leczo jest to potrawa węgierska, składająca się pomidorów, papryki, cebuli i boczku. W Polsce przygotowywane jest jeszcze z dodatkiem cukinii oraz kiełbasy ( niektórzy dodają także mięso). Klasyczne leczo jest potrawą idealną na błyskawiczny i smaczny obiad, ponieważ jest sycące, pożywne i szybkie w przygotowaniu, gdyż zawiera nieskomplikowane składniki. Na Węgrzech podaje się go jako dodatek do dań mięsnych np. kotletów schabowych a w Polsce jada się leczo przeważnie z chlebem lub samo. Ciekawostką jest, ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl