Kefirowe bułki ciabatta jak we Włoszech

Kefirowe bułki ciabatta jak we Włoszech

Kefirowe bułki ciabatta jak we Włoszech

Ciabatta tradycyjnie wypiekana we Włoszech ma nieco inny, bardziej podłużny kształt, jednym ze składników wypieku jest mleko. Bułeczki ciabatta z poniższego przepisu wypiekane są z dodatkiem kefiru, oczywiście na drożdżach i jasnej mące pszennej. Są podobne do tych, jakie można kupić w piekarni Lidla. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Puchate bułeczki ciabatta z kefirem 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Pieczywo Kuchnia: Włoska Trudność: Łatwe Ilość 10 bułek Przygotowanie 20 min. Pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.