Choux au craquelin – ptysie z kruszonką i mango
Choux au craquelin – ptysie z kruszonką i mango
Choux au craquelin – pożądany deser w formie niewielkiego, okrągłego ptysia okrytego chrupiącą kruszonką, wypełnionego owocowym kremem. Prezentuje się rozkosznie, małe dzieło sztuki któremu ciężko się oprzeć. Ciasteczko często gości jako jedna z propozycji słodkiego stołu, podczas eleganckich uroczystości. Wyróżnia się prostotą i jednocześnie elegancją detali. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ptysie pod kruszonką z egzotycznym kremem mango 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: De... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl
Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe
Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?
Czytaj dalej...Autor
Proste Pesto
prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, ptysie, krem, mascarpone, ciastka , ciasteczka, pesto, deser, desery, krem mascarpone, ciasto francuskie, drugie danie
Inne przepisy z ProstePesto.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję