Składniki : kulka sera mozzarella 50 g mix sałat 5 dużych rzodkiewek mała żółta papryka zielone oliwki -ok. 100 g koperek Przygotowanie: Do sałat dodać pokrojony ser, umyte pokrojone rzodkiewki oraz paprykę Oliwki osączyć dodać do całości Koperek pokroić i wmieszać do sałatki. Przygotować sos z miodu, soku z cytryny i oliwy. Polać sosem wszystkie składniki sałatki, ewentualnie lekko posolić i posypać pieprzem. czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula