Przepis na : deser
Składniki : ok. 30 dag lekko zmrożonych jeżyn 200 g jogurtu typu greckiego 3 łyżki cukru pudru Przygotowanie : Jogurt i umyte jeżyny mrozić przynajmniej przez godzinę w zamrażalniku Owoce i jogurt połączyć, dodać cukier i miksować choć prze 3 min. Podawać zaraz po przygotowaniu, jeśli wolimy bardziej zmrożone to włożyć ponownie do zamrażalnika. ... czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula