Blondynka w czerwieni

Blondynka w czerwieni

Blondynka w czerwieni

Ostatnio wspomniałam o pewnych kuleczkach, które podbiły moje podniebienie od pierwszego kęsa. Broń Boże nie na surowo - tak kwaśne, że nawet zaawansowani cytrynożercy nie dadzą im rady. Po upieczeniu nabierają lekkiej słodyczy - choć nadal mocno kwaśne, wspaniale kontrastują ze słodkimi dodatkami. W dodatku mają cudny, rubinowy kolor. I jak tu się w świeżej żurawinie nie zakochać...? Do tej pory znałam tylko suszoną - używam jej chętnie, bo też jest lekko kwaskowa, i świetnie nadaje się jako dodatek do ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pożeraczka, czyli raz adobrze

Warto przeczytać

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

gin

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, żurawina, biała czekolada, ciasto, słodkie, zdrowe, zdrowe przepisy, por , sernik, serniczek, susz, jajko, gorąca czekolada, lekkie dania, lekkie ciasto, ciasto z bezami, najlepszy sernik, drugie danie, sernik bez cukru, sernik karmelowy, dania na gorąco, ciasto z masa, ciasta z masa, sernik pieczony, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, sernik bez pieczenia, bez pieczenia, lubię serniki

Inne przepisy z Pożeraczka, czyli raz adobrze

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.