Wytrawne Babeczki vol au vent
Wytrawne Babeczki vol au vent
Eleganckie, wytworne, zwykle zaskakują nadzieniem. Świetne jako przystawka, zakąska, niezastąpione na cocktail party. Ile babeczek, tyle nadzień. Tutaj wersja wytrawna, ale nie bójcie się eksperymentować z owocami i słodkimi kremami. Składniki: – 32 babeczki vol au vent* Składniki nadzienie kurkowe: – 150 g kurek – 200 ml śmietany 30% – łyżka masła – sól, pieprz, sok z cytryny, cukier Składniki nadzienie z łososiem: – 50 g łososia wędzonego w plastrach – 100 g serka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni
Autor
PociagDoKuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
babeczki, francuskie, kurki, łosoś, tuńczyk, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, majonez, ciasto, sosy, pasty, pasta, tarta, łosoś wędzony, cytryna, awokado, zakąski, mascarpone, szynka, sok, ciasto francuskie, przystawki, krem, ciastka kremówki, cukinia, przekąska, przekąski, sos z kurek, sos do jajek, sos kurkowy
Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni
Dodaj komentarz