Risotto ze szparagami i bekonem
Risotto ze szparagami i bekonem
Risotto ze szparagami i bekonem – przepyszne, kremowe, delikatne. Idealne na sezon szparagowy. Przepyszny, aksamitny ryż, chrupiące szparagi i lekko chrupki bekon, który można także zastąpić np. wędzonką krotoszyńską, albo surową wędzoną szynką (np. myszką). Risotto wcale nie jest trudne, jeśli tylko przestrzega się wszystkich zasad i używa się dobrego gatunku ryżu. Risotto ze szparagami i bekonem może stanowić zarówno przekąskę, jak i danie główne. Bez wątpienia obowiązkowa pozycja w majowym menu, gdy s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni
Autor
PociagDoKuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, szparagi, risotto, zielone szparagi, przekąska, przekąski, szynka, dania obiadowe, przystawki, szynka gotowana, przekąski na ciepło, dania na gorąco
Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję