Ośmiorniczki baby w czerwonym winie
Ośmiorniczki baby w czerwonym winie
Niecodzienne. Ekscytujące. Aromatyczne. Niezapomniane. Ekscentryczne. Rozpływają się w ustach, a winna redukcja z pomidorkami będzie jednym z Waszych ulubionych sosów. Składniki: – 800-1000 g ośmiorniczek baby, najlepiej mrożonych (nie będzie trzeba ich dodatkowo „oprawiać”; jeśli macie świeże ośmiorniczki, trzeba je wypłukać, a następnie sprawić, żeby zmiękły – trzeba je potraktować tłuczkiem do mięsa, żeby „puściły” wiązania w mięsie; w przypadku mrożonej ośmiornicy nie jest ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni
Autor
PociagDoKuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, zupa pomidorowa, sosy, pizza , pizza przepis, krewetki, pierogi przepis, ciasto na pizze, pierogi, pieczywo, mięso, salsa, szpinak, szynka, risotto, makarony, makaron, przekąska, owoce morza, zakąski, przystawki, przekąski, pierogi z szpinakiem, pierogi ze szpinakiem, sos do makaronu, makaron ze szpinakiem, makaron z szynką, sos pomidorowy, sos pomidorowy do pizzy, sos do pizzy
Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni
Dodaj komentarz