Cześć! Jakiś czas temu zwróciłam uwagę na białą rzodkiew. Obiło mi się coś o uszy o niej wcześniej. Będąc w sklepie popatrzyłam, obejrzałam i zapakowałam do koszyka. Kupiłam też szczypiorek, za co sama siebie zrugałam. Tyle cebuli, co mam z zeszłego roku a ja nawet szczypiorku nie mam swojego. Wracając do białej rzodkwi. W smaku jest bardzo podobna do ogrodowej rzodkiewki, ale bardziej syta i mięsista. Składniki: * biała rzodkiew * szczypiorek * śmietana lub jogurt naturalny gęsty * sól, pieprz kolorowy Nie ... czytaj dalej...
Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.