Pasztet z cukinii

Pasztet z cukinii

Pasztet z cukinii

Pasztet z cukinii to obowiązkowa pozycja w moim menu domowym w sezonie na cukinię. Jest pyszny i lekki, mimo dodatku kaszy czy sera. Zamiast wędliny czy tradycyjnego pasztetu mięsnego taki warzywny pasztet zjeść to sama przyjemność. Piekliście już może pasztet z cukinii? Jeśli tak, to podzielcie się swoimi pomysłami na jego wykonanie, z pewnością każdy … Czytaj dalej Pasztet z cukinii Artykuł Pasztet z cukinii pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.