Ogórki małosolne – aromatyczne, chrupiące i nieodłączny smak lata

Ogórki małosolne – aromatyczne, chrupiące i nieodłączny smak lata

Ogórki małosolne – aromatyczne, chrupiące i nieodłączny smak lata

Domowe ogórki małosolne – sezonowy klasyk, który smakuje najlepiej latem! Ząbek czosnku, koper, kilka dni cierpliwości i gotowe. Chrupiące, aromatyczne, proste. Przepis poniżej! Artykuł Ogórki małosolne – aromatyczne, chrupiące i nieodłączny smak lata pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.