Cześć! Następny dowód na to, że im mniej składników to smaczniej. Rozpoczął się czas na nowalijki. Pierwszą moją nowalijką w kuchni jest młoda kapusta. Smak wyniosłam chyba z rodzinnego domu i maminego garnka. Pamiętam tę kuchnię całą w siekanej kapuście…. W mojej jest tak samo … Ta kapusta ma do siebie bałagan chyba …. Poruszając się w temacie młodych warzyw, napiszę co popełniłam w domu. Tak dla odmiany kapustę. Składniki: * 2 młode kapusty * 2 laski kiełbasy np. podwawelskiej * 2 liście la... czytaj dalej...
Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.