Maniok – Góralski Przekładaniec

Maniok – Góralski Przekładaniec

Maniok – Góralski Przekładaniec

Przepis na : deser

Jeszcze jak byłam panienką wpadł mi ręce przepis na ciasto zwane Góralskim Przekładańcem. Z biegiem lat zaczęłam nazywać je Maniokiem. To było ulubione ciasto mojego taty i obowiązkowo robiłam je na każde święta. Można je robić dodając miodu sztucznego, ale smaczniejsze jednak są placki na miodzie prawdziwym. Fakt, potrzeba nawet do dwóch dni by placki [...] Artykuł Maniok – Góralski Przekładaniec pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję