Gołąbki zawijane w sosie pomidorowym

Gołąbki zawijane w sosie pomidorowym

Gołąbki zawijane w sosie pomidorowym

Cześć! W moim rodzinnym domu to zazwyczaj było danie weekendowe. Może ze względu na czas jaki trzeba było poświęcić na zrobienie a może na to, że w gołąbkach było mięso. Tak mięso było tylko na niedzielę, rzadko kiedy indziej. Ale to takie były lata, mi to nie przeszkadzało. Myślę, że wtedy też zdrowiej się odżywialiśmy. Pamiętam też te liście kapusty w kuchni…w mojej kuchni jest jednak tak samo Składniki: * 1 kapusta włoska * 50 dkg mięsa mielonego * 20 dkg suchego ryżu * przecier pomidorowy 0,5 l * kon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.