Nigdy nawet nie pomyślałabym, że będę gdziekolwiek, COKOLWIEK piekła... A tu taka niespodzianka. To, że nie będę "Technikiem Kucharzem", to nie znaczy, że nie mogę rozwijać swoich zainteresowań. Nikt nigdy nie powiedział, że po Liceum nie można np. gotować w Atelier Amaro. Gdy ktoś bardzo czegoś chce, to nie ma możliwości, aby to się nie spełniło. Wydawało mi się, że Karpatka to niemiłosiernie trudne ciasto, ale się zadziwiłam, oczywiście pozytywnie. Składniki: *Ciasto: 1 szklanka wody pół kostki marg... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Pieczenie to moja pasja i nie zamieniłabym jej na nic innego :)