Potrzebne produkty; Jarmuż -100gr Szpinak baby- 100gr cherry- 50gr ricotta-60gr migdały- 20gr chilli- 5gr pieprz- 3 gr limonka- 20ml oliwa z oliwek - 20ml Sposób przygotowania: Jarmuż, szpinak dokładnie myjemy i odsączamy, migdały prażymy na patelni do nadania (brązowego koloru) kroimy pomidorki cherry na pół, a papryczkę chilli kroimy drobno na talerzu kładziemy jarmuż i szpinak, skrapiamy je sokiem z limonki i oliwą z oliwek, nakładamy nasze pomidorki, migdały, ricottę (poszarpaną) Posy... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...