Zapiekane awokado

Zapiekane awokado

Zapiekane awokado

Do tej pory używałam miąższu awokado jako smarowidła do kanapek, albo jako składnika sałatek, czyli z tego co się orientuję, tak jak większość z Was. Tymczasem owoc jest bardzo smaczny także na ciepło. Świetnie skomponuje się na przykład z makaronem, czy kaszą, w daniach z rybami, owocami morza, czy kurczakiem. Może być świetną podstawą do stworzenia fantastycznej przystawki, zapiekanej z tak dowolnymi składnikami. Moja propozycja jest dość prosta, wszystkie użyte produkty, w dowolnym zestawieniu genialnie się ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pichceniomania

Autor

PichceniomaniaPichceniomania

Gotuję, to jest moja ukochana forma relaksu, jedzenie tego, co ugotuję niestety też ;) Od niedawna piszę swojego bloga, którym dzielę się ze światem. Obecnie jest to zbiór przepisów- opowieści o tym, jak i dlaczego powstają moje potrawy. Znajdziecie tu dania kuchni wszelakiej, czasem absolutnie klasyczne, a czasem jedynie inspirowane klasyką. Moja miłość to kuchnia włoska i polska, ale w swoim prywatnym jadłospisie stawiam na różnorodność. Uwielbiam próbować nowych smaków, podróżując ważnym punktem jest kosztowanie lokalnych specjałów. O tych wyjazdowych doznaniach też postaram się tutaj co nie co pisać. Miłej lektury!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, awokado, owoce morza, kanapki, makarony, ryba, makaron, kurczak, sałatka, przystawki, sałatki, kasza, kanapka, przekąski, dania z makaronem, dania z kurczakiem, awokado sałatka, zapiekany kurczak, kurczak z makaronem, smaczna sałatka, zapiekanka makaronowa, salatka z makaronem, sałatka z kurczakiem i makaronem, sałatka z kurczakiem, kurczak z warzywami

Inne przepisy z Pichceniomania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.