Fondue mięsne po burgundzku
Fondue mięsne po burgundzku
Fondue mięsne po burgundzku Fondue wywodzi się ze Szwajcarii. Powstało jako sprytny sposób na wykorzystanie resztek jedzenia. Dodatkowo miało rolę integracyjną. Łączyło skłóconych członków rodziny przy jedzeniu z jednego naczynia. Dzisiaj jest to pewnego rodzaju rozrywka kulinarna. Fondue jest świetnym urozmaiceniem i najlepiej smakuje podczas spotkania z przyjaciółmi, długich zimowych (jesiennych i zimnych wiosennych również) wieczorów lub kolacji we dwoje. Może być w formie deseru, daniem głównym lub prz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pełny talerz
Autor
Kasia | Pełny talerz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, sosy, przystawki, czosnkowy, zupa pomidorowa, majonez, kolacja, desery, curry, pieczarki, bagietka, deser, jogurt, wołowina, dania mięsne, sos pomidorowy, sos czosnkowy, pieczarki w sosie, sos mięsny, mięsa pieczone, dania na gorąco
Inne przepisy z Pełny talerz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję