Francuska plecionka z mięsem
Francuska plecionka z mięsem
 Ciasto francuskie po raz kolejny :-) Tym razem z mięsem z rosołu, boczkiem i cebulą - mocno sycące danie, które świetnie komponuje się z miksem chrupiących, świeżych sałat. Dobre na kolacje lub na obiad ;-) Francuska plecionka z mięsem FRANCUSKA PLECIONKA Z MIĘSEM Na 4 porcje:    1/2 dużego opakowania ciasta francuskiego    200 g wędzonego boczku    150 g mięsa wołowego z rosołu    2 duże cebule    1 łyżka smalcu    pieprz czarny Cebule obieramy, sie... czytaj dalej...
            
     
        
 
                       Czytaj dalej na blogu peggiwkuchni
        
                       Autor
 peggiwkuchni
peggiwkuchni
        
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, francuskie, ciasto, boczek, rosół, ciasto francuskie, mięso mielone, ciasto francuskie, sałata, mielone, obiad, kolacja, przekąski, zapiekanki, zapiekanka, mięsa pieczone, zapiekanka z mięsem , szybkie przekąski, szybkie ciasto, pieczeń z mięsa mielonego, pieczony boczek, szybka kolacja, obiad na szybko, szybki obiad
Inne przepisy z peggiwkuchni
Dodaj komentarz