Rolada drobiowo-wieprzowa

Rolada drobiowo-wieprzowa

Rolada drobiowo-wieprzowa

Zazwyczaj jeśli robimy roladę z dwóch mięs, jedno z nich jest mielone a drugie w całości Ja jednak połączyłam dwa mięsa mielone. Rolada drobiowo-wieprzowa jest pyszna zarówno na gorąco, jako danie główne lub na zimno, jako wędlina. Świetnie pasuje do wszelkich sosów. U mnie podana została w towarzystwie sosu pieczarkowego. Rolada drobiowo-wieprzowa Składniki: 500 g mielonego mięsa wieprzowego 2 piersi z kurczaka 2 małe jajka ulubione przyprawy (u mnie: czosnek granulowany, papryka ostra, papryka słodka, miel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu PatiGotuje

Autor

PatiGotujePatiGotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso, roladki, sosy, mięso mielone, kurczak, sos pieczarkowy, piersi, pierś, wieprzowina, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, mięsa pieczone, kurczak z papryką , drugie danie, sos do kurczaka, pieczeń z mięsa mielonego, kurczak pieczony, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem

Inne przepisy z PatiGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.