Krem brzoskwiniowy jest obłędny w smaku, a w połączeniu z kawałkami owoców nie sposób mu się oprzeć. Wbrew pozorom roladę brzoskwiniową przygotowuje się bardzo szybko. Nie musi być ona polana czekoladą. Można ją tylko posypać cukrem pudrem lub polać odrobiną lukru i udekorować plasterkami brzoskwini. SKŁADNIKI Biszkopt: 5 jajek szczypta soli 140 g cukru 150 mąki pszennej tortowej 1 łyżka mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 3 łyżki wody Nasączenie: 1 torebka białej herbaty Nadzienie: 500... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...