Pyszne i delikatne ciasto z kwaśnym akcentem w postaci rabarbaru. Idealne do kawy, na piknik lub do pracy ;-) Taaaak ja sobie zabrałam kawałek do pracy. Zdecydowanie miałam dzięki niemu lepszy humor :-) Polecam, bo pyszne. Zamiast rabarbaru można wykorzystać inne owoce. SKŁADNIKI 4 jajka szczypta soli 130 g cukru 1 opakowanie cukru waniliowego 130 g masła 200 g kwaśnej śmietany 18% 300 g mąki pszennej tortowej 2 łyżeczki proszku do pieczenia 500 g rabarbaru cukier puder WYKONANIE Piekarnik rozgrzać do temperatury... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...