Przepis na : obiad
Moje pierwsze cannelloni nie prezentuje się może najpiękniej, ale za to smakuje wyśmienicie. Uwielbiam szpinak i jego połączenie z makaronem. Składniki:Sos boloński w torebce12 sztuk makaronu cannelloni450 g mrożonego szpinaku (ja użyłam rozdrobnionego)cebula3 ząbki czosnku1 krążek sera camembert4 łyżki śmietany 18%2 łyżki olejustarty żółty ser do posypaniaWykonanie:1. Sos zrobić zgodnie z napisem na torebce. Zagotować i odstawić.2. Cebulę i czosnek posiekać i podsmażyć na oleju.3. Dodać rozmrożony szpinak i s... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...