Pyszne miodowe ciasto z kremem budyniowym, bitą śmietaną i masą krówkową. Najlepsze na 2 dzień po przełożeniu :) Polecam SKŁADNIKI NA BLACHĘ O WYM: 25/35 CM CIASTO MIODOWE: 0,5 kg mąki 20 dag cukru (można dać mniej) 20 dag masła 2 łyżki miodu 2 jajka 1,5 łyżeczki sody+ 2 łyżki mleka MASA BUDYNIOWA: 3 szklanki mleka 2 jasne budynie 4 łyżki cukru cukier waniliowy 20 dag masła MASA ŚMIETANOWA: 330 ml śmietany 30 % łyżka cukru pudru 2 łyżeczki żelatyny ORAZ: puszka masy krówkowej (miałam o smaku orzechowym) WYK...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Moją największą pasją jest pieczenie ciast, tortów oraz drobnych słodkości.