Przepis na to ciasto wycięłam już lata temu z opakowania po proszku do pieczenia i kiedyś szukając czegoś natknęłam się na nie. Postanowiłam upiec i powiem Wam, że wyszło znakomite. Za pierwszym razem ubiłam pianę z białek i dopiero dodałam resztę składników. Tym razem ubiłam całe jajka i nie wpłynęło to w żaden sposób, na walory smakowe ani na wyrastanie ciasta. Oszczędziło mi za to, trochę pracy. Przepis jak najbardziej polecam, jedyny minus jest taki że kokos trochę się kruszy przy krojeniu. Ale i tak jest p... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Moją największą pasją jest pieczenie ciast, tortów oraz drobnych słodkości.