Szybkie i bardzo łatwe do zrobienia paluchy z ciasta francuskiego. Fantastyczna przekąska do piwa lub dodatek do zup. Świetny pomysł na przyjęcia. Składniki: 2 platy ciasta francuskiego 320 g każde 2 łyżki pesto z suszonych pomidorów garść natki pietruszki 220 g startego sera mozzarella 1 lyzka masła 1 rozkłócone jajko Zapraszam również na film z instrukcja krok po kroku. Wykonanie: Jeden z płatów ciasta francuskiego rozwinąć na stolnicy i posmarować pesto. Następnie wysypać na niego , równą warstwą posieka... czytaj dalej...
Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni