Przepis na : śniadanie
Share Pinterest Print Zapiekany camembert z czosnkiem, rozmarynem i pomidorkami koktajlowymi to przepyszna przekąska na gorąco, idealna z chrupiącą bagietką oraz lampką białego wina. Bardzo polecam! Składniki: 1 ser camembert (120 g) 1 gałązka pomidorków koktajlowych 1 gałązka rozmarynu 1 płaska łyżeczka czerwonego pieprzu 1 łyżka orzechów włoskich 1 ząbek czosnku 2 łyżki oliwy z oliwek Dodatkowo: podpieczona bagietka Przygotowanie: Czosnek obrać i pokroić na plasterki. Orzechy włoskie uprażyć na suchej patelni... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...