Przepiórki w boczku

Przepiórki w boczku

Przepiórki w boczku

Przepiórki rzadko goszczą na naszych stołach i nie wszędzie można je dostać, a szkoda… Dania przyrządzone z przepiórek wyglądają i smakują wykwintnie, idealnie pasują na przyjęcia lub udekorowane rzeżuchą na Wielkanoc Składniki:4 przepiórki (tuszki)8 cienkich plasterków surowego boczku8 ziarenek jałowca1 płaska łyżeczka rozmarynu20 g masłaoliwa1/4 szklanki białego wytrawnego winasólpieprzPrzygotowanie:Tuszki przepiórek umyć i osuszyć. Ziarenka jałowca rozgnieść i zmieszać z rozmarynem. Przepiórki delika... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję