Udka z piekarnika

Udka z piekarnika

Udka z piekarnika

Moje ulubione mięso z kurczaka to udka. Dzisiaj przygotowałam pieczone w piekarniku w zalewie z sosu sojowego i miodu, a całość posypana rozmarynem. Było bardzo smaczne i zniknęło również bardzo szybko. Mięso podałam z pieczonymi ziemniakami i surówką z pora i pomidorów . Inne przepisy na różne rodzaje mięs znajdziecie tutaj Składniki 15 szt podudzi z kurczaka 5 łyżek sosu sojowego 3 łyżki miodu 1 łyżka rozmarynu 1/2 łyżeczki pieprzu ziołowego 3 łyżki oleju 1 duża cebula 2 duże ząbki czosnku Udka opłukać i os... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, sosy, udka , kurczak, pieczone ziemniaki, ziemniaki, surówka, por , mięsa pieczone, udka z kurczaka, podudzia z kurczaka, sos do kurczaka, pieczone udka, kurczak pieczony, kurczak w miodzie, kurczak w zalewie, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, kurczak z czosnkiem, pieczone ziemniaki z czosnkiem, zapiekany kurczak, ziemniaki zapiekane

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.