Pieczona wołowina

Pieczona wołowina

Pieczona wołowina

Marynowana, a następnie pieczona wołowina. Delikatna, miękka, soczysta. Taka właśnie jest moja pieczeń. Było smacznie i Wam również polecam. Udało mi się kupić ładny kawałek wołowiny, wiem że jest dość droga, ale od czasu do czasu warto. Upiekłam w całości. Wspaniała pieczeń do obiadu. Można ją podawać z ziemniakami , ryżem, kaszą lub frytkami. Do tego miałam surówkę z kapusty kiszonej  . W ten sam sposób możecie przygotować również karkówkę wieprzową. Składniki 1 kg wołowiny bez kości (miałam rostbef) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wołowina, mięso, frytki, marynaty, papryka, kapustą, sosy, ryż, kasza, kapusta kiszona, karkówka, ziemniaki, surówka, obiad, surówka z kapusty, surówka z kiszonej kapusty, mięsa pieczone, ziemniaki na obiad, pieczone ziemniaki, karkówka w cebuli, pieczona karkówka, karkówka pieczona, karkówka na obiad, bez pieczenia, pieczone ziemniaki z czosnkiem, sos do ryżu

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.