Kurczak na kwaśno Murgh Windaloo
Kurczak na kwaśno Murgh Windaloo
Kurczak na kwaśno, po hindusku Murgh Windaloo. Rewelacyjne mięso w smaku. Zapach przypraw rozchodzący się podczas przygotowania pobudza nasz apetyt. Kocham kuchnię hinduską za smak, zapach potraw i szybkość przygotowania dań. Mięso podałam z ryżem. Może i Wy przeniesiecie się chociaż na chwilę do Indii. Więcej przepisów z różnych zakątków świata znajdziecie w zakładce KUCHNIE SWIATA. Składniki 1 kurczak 2 płaskie łyżeczki kurkumy 1 łyżeczka soli 1 szklanka wody 1/2 szklanki octu winnego 2 łyżeczki kminu rzym... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem
Autor
smak i uczucie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, mięso, pasty, pasta, sosy, ryż, sos do kurczaka, kurczak z papryką , kurczak w miodzie, kurczak z czosnkiem, kurczak z ryżem, potrawy z kurczaka, dania z kurczakiem, ryż smażony
Inne przepisy z O kuchni z uczuciem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję