Brzoskwiniowe wydmy upieczone i zjedzone. Bardzo smaczne ciasto. Pracy nie ma zbyt wiele, łatwe do zrobienia i polecam . Skorzystałam z przepisu S. Anastazji, ale spód zrobiłam z ciemnego biszkoptu. Biszkopt możecie upiec sobie dzień wcześniej, co skróci czas przygotowania w dniu następnym. To kto się skusi i upiecze takie ciasto? A jeśli upieczecie to pochwalcie się zdjęciami ciasta. Biszkopt 6 jajek 1 szklanka cukru 3/4 szklanki mąki pszennej 3 łyżeczki kakao 1 łyżeczka proszku do pieczenia Białka oddzielić ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...