Placki z kiszonej kapusty – Fuczki
Placki z kiszonej kapusty – Fuczki
Przepis na : kolacja
Ten przepis pokochałam od pierwszego zrobienia. Te placuszki są nieco bardziej kwaśne niż ziemniaczane, choć mają podobną konsystencję. Naprawdę warto je zrobić i podać z kwaśną śmietaną. Idealnie będzie do nich pasował wędzony łosoś jako dodatek, choć w tym wypadku należy bardzo uważać z ilością soli w plackach. Ja tym razem zrobiłam je z dodatkiem kwaśnej śmietany 18%, posypałam też drobno posiekaną czerwoną cebulą oraz natką pietruszki. Całość wyszła naprawdę wyśmienicie. Fuczki – pochodzenie placków Przep... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl
Autor
nietylkopasta
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
placuszki, placki ziemniaczane, łosoś, naleśniki, ciasto, sos pieczarkowy, makaron, cukinia, sałatki, sałatka, kalafior, makaron z łososiem
Inne przepisy z nietylkopasta.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję