Parmigiana

Parmigiana

Parmigiana

To klasyczne danie kuchni wolskiej pochodzi z rejonu Apulii. Tą potrawę przygotowuję się z smażonym bakłażanem, przekładana posypką z parmezanu i sosem pomidorowym a na koniec piecze. Warto wypróbować ten włoski klasyk! Blog nietylkopasta.pl to nie tylko najlepsze przepisy dla Ciebie i Twojej rodziny, ale także piękne i funkcjonalne produkty oraz książki kulinarne. Zajrzyj do zakładki sklep i znajdź coś dla siebie! e-book Kolacje, przepisy do 40 minut Dodaj do koszyka Książka Zapach Świąt Dodaj do koszyka Deska... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, sosy, zapiekanka, zapiekanki, kolacja, bułki, placki, zupa pomidorowa, sos pomidorowy, kurczak, wołowina, gulasz, kotlety, gulasz wołowy, grill, cukinia, kapustą, fasolka, schabowe, fasolka po bretonsku, placki z cukinii, zapiekanka z kurczakiem, zapiekanka z cukinii, danie jednogarnkowe

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.