Makaron z ricottą i rukolą
Makaron z ricottą i rukolą
Ten makaron to dosłownie 10 minut przygotowywania, no, chyba że wybierzesz ten rodzaj makaronu, który gotuje się kilkanaście minut. Jak makaron się ugotuje odlewasz gorącą wodę, wszystkie mieszasz i gotowe. Sos na bazie serka ricotta jest prosty i nie wymaga podgrzewania. Trzeba go jedynie doprawić i nadać mu smak, dodając dodatkowo sok i skórkę z cytryny, aby danie było wyraziste. @import url(https://assets.mlcdn.com/fonts.css?version=1696513); .ml-form-embedSubmitLoad{display:inline-block;width:20px;height:20px}.g-recaptcha{transform:scale(1);-webkit-transform:scale(1);transform-origin:0 0;-webkit-tran... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl
Autor
nietylkopasta
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, rukola, spaghetti, krewetki, szynka, sosy, kolacja
Inne przepisy z nietylkopasta.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję