Halibut ze szparagami

Halibut ze szparagami

Halibut ze szparagami

Halibut jest niesamowicie prosty w przygotowaniu, szczególnie kiedy zamierzasz go upiec w piekarniku. Aby był jeszcze lepszy, warto halibuta nieco naciąć, w nacięcia włożyć masło lub masło z przyprawami (u mnie to masło czosnkowe, które zrobiłam dzień wcześniej do innej potrawy), a dzięki temu ryba będzie jeszcze lepsza i bardziej aromatyczna. Jako że halibuta wystarczy piec około 20 minut (przy takiej wielkości kawałka jak widzicie u mnie na zdjęciach), to doskonałym dodatkiem będą tu szparagi. Do obu świe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję