Zasmażka bezglutenowa, z płatkami quinoa

Zasmażka bezglutenowa, z płatkami quinoa

Zasmażka bezglutenowa Składniki: oliwa słonecznik łuskany pestki dyni płatki quinoa sól Na patelni rozgrzałam oliwę, dodałam słonecznik, dynię, płatki i sól. Wszystkie składniki dokładnie wymieszałam, lekko podsmażyłam do zarumienienia i zasmażka gotowa. Polecam do kalafiora lub fasolki szparagowej.

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Warto przeczytać

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, słonecznik, kalafiorem, fasolka, kalafior, fasolka szparagowa, bezglutenowe, pestki dyni i słonecznika

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.