Puree z mizuną i rukolą. wegańskie
Puree z mizuną i rukolą. wegańskie
Puree Składniki: ziemniaki rukola mizuna oliwa sól Ziemniaki obrałam, posoliłam i wstawiłam do gotowania. W międzyczasie umyłam i porozrywałam na mniejsze kawałki rukolę i mizunę. W połowie gotowania dodałam je do ziemniaków. Kiedy ziemniaki były miękkie, odlałam wodę. Dodałam oliwę i jeszcze chwilę podusiłam wszystkie składniki. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu nietadieta
Autor
Monika K
Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, rukola, puree
Inne przepisy z nietadieta
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję