Pasta z białej i czerwonej fasoli. Wegańska:)
Pasta z białej i czerwonej fasoli. Wegańska:)
Pasta z białej i czerwonej fasoli Składniki: biała fasola czerwona fasola czosnek natka pietruszki świeża kolendra nasiona Chia olej lniany olej z dyni oliwa z oliwek sól majeranek Fasolę moczyłam całą noc. Następnie ugotowałam do miękkości w lekko osolonej wodzie. Do ugotowanej fasoli dodałam pozostałe składniki i wszystko zblendowałam na gładką masę. Pasta smakuje wyśmienicie:) czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu nietadieta
Autor
Monika K
Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasola, fasola czerwona, czerwona fasola, pasty, pasta, dynia
Inne przepisy z nietadieta
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję