ŻEBERKA PO DIABELSKU

ŻEBERKA PO DIABELSKU

ŻEBERKA PO DIABELSKU

    Dziś tłusty czwartek a ja zamiast piec pączki,faworki czy oponki upiekłam pyszne,soczyste żeberka. W końcu też na tłusto.     Sama nazwa mi się niezbyt podoba,ale mięsko wyszło naprawdę smaczne,godne polecenia zwłaszcza dla osób,które lubią ostre smaki. Składniki: 1 kg żeberek sól 1/2 szkl ostrego keczupu  2 łyżki miodu 2 łyżki oleju czubata łyżka musztardy  3 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę 1 łyżka sosu sojowego łyżeczka chilli Żeberka podzielić na porcję i posolić.&nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.