Łatwa wegetariańska lasagna upieczona w słoiku. Proste a niecodzienne danie, które można podać gościom – na pewno zrobi wrażenie – lub zabrać do pracy. Czas przygotowania : 10 minut Czas pieczenia : 20-25 minut Liczba porcji: 2 Lasagnia z małym przekrętem Przepis na lasagnię ze słoika jest dziecinnie prosty. Słodki groszek super łączy się z serami: kremową ricottą, aksamitną mozzarellą i wyrazistym parmezanem. W naszym przepisie, dla ułatwienia, zamiast płatów makaronu na lasagnię użyliśmy kokar... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.