Przepis na : sałatka
Dwie są wyjątkowe rzeczy w tej sałatce: niesamowicie pachnący, bogaty w smaki ziołowy dresing oraz marynata, pomarańczowa, słona i równocześnie słodka. Do tego kasza ugotowana na sypko i szparagi. Czas: Pół godziny plus 2 godzina na namaczanie kaszy Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji: 2 duże Jak ugotować kaszę jaglaną Pytanie może wydać się trywialne, ale wcale takie nie jest. Kaszę jaglaną trzeba gotować z głową jeśli efektem końcowym ma być sypka jak piasek kasza, a nie pozlepiana pulpa. Z naszym mini przewod... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.