Środa: Enchilada

Środa: Enchilada

Środa: Enchilada

Delikatne jak naleśniki, zapieczone w aromatycznym, lekko pikantnym sosie pod chrupiącą kołderką z mozzarelli. Oto enchilady, klasyk kuchni tex-mex. Czas przygotowania : 15 minut Czas pieczenia : 15-20 minut Poziom trudności : Nie za trudne Liczba porcji : 2 mega duże Kuchnia meksykańska to nie jest ulubiona kuchnia Polaków. Kuchnia azjatycka jakoś się przyjmuje, doskonale ma się kebab, meksykańskich potrwa niestety jest u nas bardzo mało. Tu ukłon w stronę naszych znajomych z bloga Ale Meksyk, którzy robią og... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, placki, mielone, tortilla, naleśniki, kuchnia meksykańska, naleśnik, mięso, czerwona fasola, fasola czerwona, tarta, mięso mielone, kebab, kanapki, wieprzowina, kanapka, placek z serem, sos pomidorowy, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, dania bez mięsa, bez pieczenia

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.