Drobiowy kebab to bardzo ciekawa propozycja na rozpoczynający się sezon grilowy. Szaszłyki są bardzo aromatyczne dzięki prostej mieszance ziół. Można je zrobić z filetów z polędwiczki wieprzowej, filetów z kurczaka lub, jak w tym przepisie, z filetów z indyka. Czas przygotowania : 10 minut Czas marynowania: Co najmniej 2 godziny Czas pieczenia: 15 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji: 2 Bardzo prosty przepis na aromatyczne, pachnące przyprawami drobiowe kebaby, które można usmażyć, upiec w piekarniku ... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.